Generasi ke-2 warga IS223

Assalamualaikum

Posting kali ini adalah tribute untuk semua warga IS223 yang telah mendirikan rumahtangga dan memperolehi cahayamata. Sesungguhnya begitu besar rezeki yang Allah kurniakan kepada anda semua dengan adanya anak-anak penyambung keturunan. Jadi disini pihak Admin selitkan foto-foto anak-anak generasi ke-dua IS223.

Ainal bersama Syakir Al-Azfar

Kak Andak bersama anak-anak.

Biey bersama Nailie Salsabila & Nu’man

Man bersama Aisyah & Umairah

Rossuziana bersama Mikail Danish

Amien bersama Asyraff Khalish & Aina Zahraa

Sharmila bersama Zaid Zaffri

Yunie bersama Muhammad Adam Iskandar

Che Wan Johaizal bersama Anas Amsyar.

Enie bersama Malik Ashravin dan Marissa Az Zahra.

Syira bersama Mohamad Adib Zharfan

Suzila bersama A’eisya Qaisara dan Qayzer Adam

Matyam bersama Nik Ammar

Along bersama Adam.

Fazlin bersama Adam.

Dayang Ilenadiah bersama Zafran.

Advertisements

11 comments on “Generasi ke-2 warga IS223

  1. amin,aku suker lah kat ko,pasal suker update citer pasal classmate kita…nama anak aku tue ade sikit pembetulan “ZAID ZAFFRI” TAHNIAH ATAS USAHA KO NIE,MEMANG BERBALOI2…

  2. Orait Ila, pembetulan dan dibuat.

    aku buat blog ni sebagai mengingati sahabat2 aku yang berjuang mencari ilmu sama2 dulu. pengalaman suka duka ngan korang semua aku amat hargai. semoga blog ni dapat menghubungkan kita semua walaupun masing2 dh berkeluarga dan membawa haluan masing2.

    sharing is caring!

  3. amien!!

    tahniah utk ko atas semua usaha2 ni..kalau xde ko, mmg xde la semua2 ni..hrmm at least lepas gak rindu kat kwn2 kite kan…congrats bro..

  4. hehe

    ok la kan, at least kita ada 1 medium nk tau perkembangan semasa geng2 kita. aku pon berharap geng yg lain2 dpt contact aku n kasitau info semasa diaorg. bleh aku update kat sini buat tatapan semua.

  5. assalamualaikum wbt..
    hurm…cara ahh..semua dh ade bb..bleh tubuh team ni..team bola..team futsal..team congkak..hahahahaha!!keep on the good work man!!!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s